Podotherapie Hermanns in Gezondheidscentrum De Tuinen

[Bleiswijk] Hermanns Podotherapie zal vanaf 7 september bij ons in de praktijk in Gezondheidscentrum De Tuinen komen werken. Zij hebben PodoStart van Henry van der Sluys overgenomen.

Podotherapie Hermanns is onder andere gespecialiseerd in Diabetes. Heeft u diabetes? Dan kijken ze bij het jaarlijkse voetenonderzoek naar problemen met de doorbloeding. Bij deze screening wordt er ook gekeken naar hoeveel zorg u kunt krijgen bij onder andere de medisch pedicure.

Bij Podotherapie Hermanns staat zorg, aandacht en innovatie centraal. Ze introduceren nu de volgende stap in voetzorg: 3D-printing van inlays, een primeur bij Podotherapie Hermanns. Bij Podotherapie Hermanns wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, waaronder een geavanceerde 3D-voetscan en een drukmeetplaat met sensoren. Zij kunnen ook met 3D printers inlays op maat produceren.

U kunt eenvoudig een afspraak inplannen bij Podotherapie Hermanns in Bleiswijk door de website van Podotherapie Hermanns te bezoeken. Ze zullen ervoor zorgen dat uw afspraak wordt ingepland.