Fitness

Fitness in Pernis

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur

Zaterdag : 08.30 tot 13.00

Zondag   : 10.00 tot 13.00


Kracht en cardiotraining

Wanneer u uw conditie wilt verbeteren, uw spierkracht wilt trainen, af wilt vallen of meer sportspecifieke doelen heeft, bieden wij fitness aan. Fitness is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten met als doel het verhogen van het lichamelijke prestatievermogen. Anders gezegd: allerlei activiteiten die u lichamelijk fitter maken.

Deze activiteiten verdelen we in twee categorieën, namelijk krachttraining en cardiotraining.

Bij krachttraining kunt u denken aan oefeningen om de beenspieren en armspieren te versterken, maar er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden om de rugspieren, buikspieren en bilspieren te versterken.

Bij cardiotraining kunt u denken aan fietsen, (hard)lopen op de loopband, steppen en roeien.

De mogelijkheden gaan verder dan alleen oefeningen met apparaten. Zo kunt u de rompstabiliteit trainen door oefeningen op een grote bal te doen en kunt u lenigheid trainen door bijvoorbeeld rekoefeningen.

Middels een breed scala aan oefeningen kan er binnen de fitness gewerkt worden aan de kracht, conditie, lenigheid, snelheid en coördinatie. Welke oefeningen voor u van belang zijn, ligt aan uw persoonlijke doel.

Het effect van een oefening wordt bepaald door intensiteit, frequentie, duur, omvang en dichtheid. Door deze variabelen te veranderen, verandert ook het effect.

Begeleiding

Wilt u begeleiding bij het sporten? Dat is mogelijk! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de balie of via onze praktijktelefoon 010-4163847. Specifieke vragen of personal training? Elke avond vanaf 17:00 uur en elke zaterdag en zondag kan dit op afspraak.

Groepsles

Maandagavond tot en met vrijdagavond zijn er twee groepslessen van 30 minuten. De BBB les is van 19:00 uur tot 19:30 uur. Aansluitend is de HITT les van 19:30 uur tot 20:00 uur. Reserveren is hiervoor verplicht en kan bij ons in de fitness. Kom eens een groepsles proberen! Wil je elke week groepslessen volgen kost dit €5,- per maand extra.

Abonnementen

Wij hebben drie verschillende abonnementen:

Jaar abonnement : €25 per maand

Maand abonnement : €30 per maand, inschrijfkosten eenmalig €25

Gezins-abonnement 3: €70 per maand voor 3 personen van één gezin

Gezins-abonnement 4: €90 per maand voor 4 personen van één gezin

Het abonnement wordt per maand afgeschreven per automatische incasso

Opzeggingen dienen schriftelijk ingediend te worden, per mail naar marsha@living-fit.nl of via het opzegformulier bij onze balie. Houdt rekening met 1 maand opzegtermijn. Voor al uw behandelingen: