Shockwave centrum

Shockwave centrum

In Bleiswijk en Pernis bieden wij de Shockwave therapie aan. Deze behandelmethode is bewezen effectief bij (chronische) pijn in gewrichten, pezen of spieren die bewegen voor u ongemakkelijk of zelfs pijnlijk maken. Denk aan hielspoor, de tenniselleboog, de slijmbeurs-ontsteking in de schouder etc.

Werken fysiotherapie, podotherapie of medicatie(injecties) niet of nauwelijks? Grote kans dat Shockwave therapie u dan uitkomst biedt. Deze nieuwe behandelmethode verlost u namelijk in korte tijd van uw klachten. Drie tot zes behandelingen zijn vaak al genoeg.

Het principe van Shockwave therapie wordt in Nederland al tien jaar toegepast. De techniek maakt gebruik van geluidsgolven, waarbij uw lichaam het werk eigenlijk verder zelf doet.

De impulsen worden overgebracht door een applicator, die de vorm heeft van een dikke stift. Door deze op de pijnlijke plek te houden, zorgen de impulsen voor een betere stofwisseling en bloedcirculatie in dat betreffende gebied. Daarmee stimuleren ze het herstelmechanisme van uw lichaam. Met andere woorden: Shockwave therapie activeert de eigen genezingskracht van uw lichaam. In veel gevallen bleek dankzij deze therapie zelfs een operatie overbodig!

Sinds 2019 bieden wij naast de Radiale Shockwave therapie ook Gefocusseerde Shockwave aan! Deze shockwave is voor dieper gelegen letsel. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.shockwave-centrum.com

Bij ons is Shockwave therapie een duo behandeling, fysiotherapie en daarnaast Shockwave. Als u aanvullend verzekerd bent wordt de fysiotherapie behandeling vergoed door uw zorgverzekering, wij declareren deze voor u. Er geld een eigen bijdrage voor Shockwave therapie deze behandeling. U kunt de prijzen voor de eigen bijdrage vinden in onze tarievenlijst

Wilt u weten of Shockwave therapie voor u geschikt is? Neemt u dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook even kijken op www.snelvanuwpijnaf.nl en op www.shockwave-centrum.comVoor al uw behandelingen: