Living-Fit in het Pernissertje

Living-Fit in het Pernissertje

In het Pernissertje van maart staan wij in de rubriek ‘een ondernemer vertelt’. Lees ons stukje hieronder:

Een ondernemer vertelt

Living-Fit Pernis is al jaren te vinden aan de Boonstraat. In 1979 is Leen Moerland begonnen en in 1981 kwam Jan Vermin erbij. Eerst in het jeugdgebouw, daarna aan de Pastoriedijk in de oude Baptistenkerk. Vervolgens in gebouw Rehoboth, de oude kleuterschool en uiteindelijk al wat jaren aan de Boonstraat 5 tegenover de muziektent.

Leen is inmiddels met pensioen. Jan heeft de praktijk voort gezet en heeft een super leuk team fysiotherapeuten om zich heen verzameld.

Multidiciplinair

Living-Fit onderscheidt zich van andere fysio-praktijken door de multidisciplinaire aanpak. De praktijk beidt tevens echografie, shockwave, acupunctuur, osteopathie, orthomoleculaire therapie en dry-needling. Binnen Living-Fit zijn ook de praktijken Elievé massagepraktijk met massagetherapie en fascietherapie van Liesbeth Schriel-Vermin, haptotherapie van Odette Vlasblom, bekkenfysiotherapie 2Balance door Giselle van der Tuijn en kinderfysiotherapie van First step gevestigd. Daarnaast biedt Living-Fit Arbo verzuimbegeleiding en preventieprogramma’s voor het bedrijfsleven.

Coronarevalidatie

Ook tijdens de coronaperiode staan onze fysiotherapeuten voor u klaar. Living-Fit biedt een revalidatietraject aan voor mensen die een corona infectie hebben doorgemaakt en daar blijvende klachten aan hebben overgehouden. Het gevolg van het coronavirus op de fysieke als mentale gezondheid kan groot zijn. Denk hierbij aan aanhoudende klachten van kortademigheid, vermindering van conditie en spierkracht, bewegingsangst en algehele vermoeidheid.

Onder leiding van een fysiotherapeut worden deze problemen in kaart gebracht en wordt er een persoonlijk beweegprogramma opgesteld afgestemd op jouw doelen. De fitness van Living-Fit staat ook open voor mensen die willen sporten en niet bij de fysio onder behandeling zijn. Zij trainen onder begeleiding op basis van een abonnement.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of bel 010-4163847

Fysiotherapeuten van Living-Fit