Fysiotherapie in 2024

Heb je in 2024 fysiotherapie nodig? Maak dan gemakkelijk telefonisch een afspraak op neem contact met ons op via ons contactformulier. Hoe het zit met de verzekering vind je hieronder:

Aanvullende verzekering


Heb je een aanvullende verzekering? Dan sturen wij de rekening direct naar jouw zorgverzekering. Zijn de behandelingen op? Dan krijg je een rekening van ons. Bekijk zelf bij de zorgverzekering hoeveel behandelingen je hebt. Wij hebben bij bijna alle zorgverzekeringen een contract. Alleen met zorgverzekeraar Just hebben wij geen contract. Ben je verzekerd bij Just dan vergoedt deze zorgverzekeraar de kosten voor een fysiotherapieconsult niet of gedeeltelijk.

Eigen risico


Ben je aanvullend verzekerd? Dan betaal je geen eigen risico. Heb je een chronische aandoening dan wordt fysiotherapie vergoed vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen betaal je zelf (of uit het aanvullende pakket).

Basisverzekering


Heb je geen aanvullende verzekering? Dan betaal je de fysiotherapiebehandelingen zelf aan ons. De tarieven van 2024 vindt je hier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.