3Care voeding en leefstijl

Jan Vermin en Liesbeth Schriel-Vermin zijn sinds kort 3Care voeding en leefstijl specialist. Met 3Care staat gezonde voeding centraal. Het gezondheidsprogramma van 3Care is zo samengesteld dat jouw lichaam zich op een veilige en eenvoudige manier kan ontdoen van afvalstoffen en vetreserve. Dit is nodig om je gezondheid te verbeteren. Goed voor darmen, bloeddruk, cholesterol, diabetes 2, gewrichten, overgewicht, energie, enz.

Wil jij ook lekker in je vel zitten en het beste uit je gezondheid halen? Wil je zeker zijn dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt? Dan is 3Care iets voor jou. Wil je een keer een webinar volgen laat het dan even weten. Hier wordt alles uitgelegd en kan je ook vragen stellen. Lekker eten, financieel laagdrempelig en eenvoudig in gebruik!

Bioresonantie

Ook kunnen we door middel van bioresonantie-meting zien in hoeverre er aanvullende vitamines en mineralen nodig zijn. Deze meting geeft een indruk van het intra-cellulaire systeem. Onze collega’s Jan Vermin, Liesbeth Schriel-Vermin, Marijke Trapman en Coen Kuiper doen deze metingen. Daarnaast kan het meten zinvol zijn als aanvulling op andere therapie vormen zoals acupunctuur en osteopathie. Ook als ondersteuning van sport-training, waarbij veel van het lichaam gevraagd wordt. Klachten zoals bijvoorbeeld fibromyalgie, maag/darmstoornissen, hoofdpijn/migraine ect. Kunnen beter behandeld worden indien door meting vastgesteld is waardoor de klachten ontstaan.

Wil je meer informatie? Neem dan eens contact met ons op.