Nicole Seelen

Mijn naam is Nicole Seelen en ben sinds 2008 werkzaam als registerpodoloog. Buiten registerpodoloog ben ik ook sportpodoloog en podoposturaal therapeut.

Ik ben geboren en getogen in Venlo (Limburg), maar ik woon en werk alweer 33 jaar in Zuid Holland.

Ik heb binnen verschillende praktijken mijn ervaring opgebouwd en ook door middel van trainingen en cursussen op mijn vakgebied uitgebreid.


Op dit moment volg ik een deeltijdstudie op de Fontys Hogeschool als podotherapeut, waar ik mij vooral wil specialiseren in de diabetische voet.

Ik werk sinds mei 2023 met veel plezier voor Hermanns podotherapie. Een mooi jong familiebedrijf uit Grubbenvorst (Limburg) waar familie, groei en kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Onze podotherapeuten zitten verdeeld over 250 locaties door een groot deel van Nederland. 
Zelf werk ik op dit moment op verschillende locaties, zoals: Bleiswijk(Living-fit), Zoetermeer Rokkeveen, Rotterdam Carnisse, Spijkenisse MC en Hardinxveld Giessendam. 
U kunt bij mij terecht voor diverse klachten aan de voet, knie, heup of rug, die voortkomen uit het algemene dagelijks leven of door sporten. 

https://www.podotherapiehermanns.nl

Het samenwerken met living-fit is prettig, omdat er meerdere disciplines werkzaam zijn en de lijnen kort zijn, waardoor cliënten sneller geholpen kunnen worden.