Jan Vermin

Jan Vermin

Therapieën: Fysiotherapie, Acupunctuur, Bedrijfs-fysiotherapie, Echografie, MSU-echografist, Kaakfysiotherapie, Shockwave therapie

Welkom op onze site! Ik ben in 1980 als fysiotherapeut afgestudeerd. Na mijn dienstplicht als fysiotherapeut op de KMA in Breda gestart in de praktijk in Pernis en Heijplaat. In 1983 openden wij de praktijk in Bleiswijk. Ik ben na de fysio-opleiding gestart met de acupunctuur opleiding in Antwerpen. Daarna volgde ik de opleiding manuele therapie in Londen bij James Cyriax. In 1986 liep ik stage in Peking voor mijn acupunctuur-kennis. Een fantastische ervaring!

Ik werk momenteel als fysiotherapeut en acupuncturist. Pas veel shockwave toe en doe daarbij vaak echo-onderzoek. Daarnaast ben ik als bedrijfs-fysiotherapeut aktief in de bedrijfs-gezondheidszorg. Ik ben de trotse vader van 4 kinderen en heb inmiddels 4 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn reizen, wielrennen, mountainbiken en motorrijden.

U kunt mij op maandag en donderdag in Pernis vinden. Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag in gezondheidscentrum de Tuinen in Bleiswijk aanwezig.

Jan Vermin