Eric Pappot

Eric Pappot

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Eric J. Pappot. Met mijn Reiki en Holistische Therapie opleiding, unieke achtergrond en ruime ervaring in het bedrijfsleven sta ik klaar om je stap voor stap te begeleiden bij je klachten en heling daarvan. Hierbij sta jij volop centraal en gaan we samen werken aan de heling van je klachten. Hierbij zal ik aandacht besteden aan de verbinding tussen geest en lichaam, ontspanning en het herstellen van je innerlijke balans. Ik ben een persoon met een hoog inlevingsvermogen die een talent heeft om goed te kunnen luisteren, klachten te doorgronden en een fijne gesprekspartner te zijn in een veilige omgeving.

Ervaar de transformerende kracht van Holistische Therapie en Reiki.

Ontdek de harmonie binnenin je en laat je energie stromen. Welkom in de wereld van Holistische Therapie en Reiki, waar heling en balans samensmelten. Of je nu op zoek bent naar fysieke verlichting, ontspanning, rust, emotionele verlichting of persoonlijke groei; Reiki biedt een krachtige weg naar innerlijke transformatie.

Laat jezelf onderdompelen in de zachte aanraking van Reiki, een eeuwenoude Japanse kunst van het overbrengen van universele levensenergie. Laat de zorgen van het dagelijks leven achter je en geef jezelf over aan de helende handen die de energiecentra in je lichaam in evenwicht brengen.

Ik neem je bij de hand om je innerlijke licht te laten stralen en een leven vol balans en vreugde te omarmen.

Gun jezelf het geschenk van innerlijke vrede, hernieuwde vitaliteit en een diepere verbinding met jezelf. De deur staat open om je te verwelkomen in een wereld vol helende energie.

Maak vandaag nog een afspraak en laat Reiki je leven veranderen.

Jouw reis begint hier.

Je kan me bereiken via mijn website per mail e.pappot@hetnet.nl of telefonisch via 06-20449889