Simone Hartman

Simone Hartman

Therapieën: Klassieke Homeopathie, Schrijven, Biografische Lifecoaching

Persoonlijke website: Balans Creaties

Balans is een momentopname. Dat leerde ik al tijdens mijn studie Bedrijfseconomie, waarmee ik in 1992 aan het werk ging bij Shell en aansluitend bij Oxfam-Novib. In 2012 rondde ik de zesjarige studie Klassieke Homeopathie (inclusief Medische Basis) af en startte mijn eigen praktijk Homeopathie helpt om van daar uit balans te creëren vanuit een heel ander perspectief. Homeopathie is nu één van de pijlers van mijn eigen praktijk Balans Creaties, waarin ik daarnaast ook de bovengenoemde  begeleiding aanbied.

Bij mij gaat het altijd om jouw verhaal. Ik wil begrijpen waar je voor komt en samen met jou achterhalen wat er nodig is om jouw energie weer vrij te laten stromen.

De middelen die ik daarvoor inzet vanuit de Klassieke Homeopathie geven je immuunsysteem of je onderbewuste overtuigingen een subtiel steuntje in de rug om net even anders (en daardoor effectiever) te kunnen gaan functioneren. Homeopathische middelen spreken je energetische systeem aan en hebben daardoor nooit de fysieke bijwerkingen die reguliere medicijnen met zich mee kunnen brengen. Beide manieren kunnen elkaar wat mij betreft goed aanvullen. Ik hou ervan per situatie te bekijken wat voor jou op dat moment de beste behandeling is en dat stem ik altijd met je af. Zodat we zeker weten dat we samen de goede kant op bewegen.  

Behalve homeopathie bied ik begeleiding aan bij het schrijven van je levensverhaal. Het is mijn persoonlijke ervaring dat daarin alle antwoorden te vinden zijn waar je naar zoekt.  Afspraak maken?

Dat kan via de mail (info@terugnaarwiejebent.nl) of telefonisch (06-28420276). Vrijblijvend bellen om eerst eens kennis te maken mag natuurlijk altijd.
Voor persoonlijke consulten kan je bij mij terecht in Bleiswijk en Rotterdam-Noord.

Simone Hartman