Marijke Moes

Marijke Moes

Therapieen: Bioresonantie, Orthomoleculaire therapie

Marijke studeerde in 2004 af als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Na als zodanig actief te zijn geweest in de sportwereld bij onder andere Hockeyclub Rotterdam en Sparta R.V. & A.V., heeft haar altijd aanwezige belangstelling voor natuur, gezondheid en voeding Marijke er toe gebracht om in 2011 te starten met de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Gegrepen door deze materie rondde zij de opleiding in 2012 af en startte direct met de vervolgopleiding klinische Psycho – Neuro- Immunologie (kPNI) om haar kennis te verbreden en te verdiepen. In 2013, ’14 en ’15 volgde zij tevens de opleidingen tot geregistreerd Asyra Pro (bioresonantie) therapeut, LBA therapeut, PNEI therapeut en de Masterclass Neurotransmitters.

Behandelingen richten zich niet uitsluitend op de klacht maar op het lichaam als geheel. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het doel van de behandeling is achtergronden van klachten, ziekten, hormonale en / of emotionele disbalans op te sporen en te behandelen. De therapie kan bestaan uit onder andere voedingsadviezen, ‘lifestyle’ adviezen, bioresonantie therapie en waar nodig supplementen (zoals mineralen complexen, specifieke vitamine preparaten, enzymen of aminozuren) en fytotherapie.

U kunt ook in de praktijk terecht voor een “gezondheids check”, er hoeft niet specifiek een “klacht” te zijn om langs te komen. Bent u op zoek naar informatie en advies om uw algemene gezondheid te verbeteren, of wilt u een voedingsadvies voorafgaand aan- en/of tijdens een zwangerschap? Wilt u als (top) sporter uw prestaties naar een hoger niveau te tillen ? Dan is de Orthomoleculaire Geneeskunde en Bioresonantie metingen een uitstekende keuze.

Wilt u een afspraak maken dan kan dat via de “online agenda” op de website van Vitalution.

Marijke Moes