Marleen Pappot

Marleen Pappot

Mijn naam is Marleen Pappot, sinds juli 2023 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben een enthousiaste en toegewijde fysiotherapeut met een passie voor het helpen van mensen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Als afgestudeerde fysiotherapeut ben ik ervan overtuigd dat iedereen het recht heeft om een gezond, actief en gelukkig leven te leiden.

Met mijn kennis in de fysiotherapie, ben ik er trots op dat ik een verschil kan maken in het leven van mijn cliënten. Mijn doel is om hen te begeleiden op hun reis naar herstel, verbetering en het overwinnen van fysieke uitdagingen. Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak, waarbij ik nauw samenwerk met mijn cliënten om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen.

Een luisterend oor bieden is voor mij vanzelfsprekend. Ik hecht veel waarde aan communicatie en empathie, omdat ik geloof dat het begrijpen van de behoeften en zorgen van mijn cliënten essentieel is voor een succesvolle behandeling. Ik wil dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen tijdens elke sessie en weten dat ze gehoord worden.

Of het nu gaat om het herstellen van een blessure, het verlichten van pijn, het verbeteren van mobiliteit of het bereiken van sportgerelateerde doelen, ik ben vastbesloten om mijn cliënten te helpen slagen. Samen zullen we een op maat gemaakt behandelplan opstellen, rekening houdend met hun individuele situatie en wensen.

Ik kijk er enorm naar uit om met u samen te werken en u te ondersteunen op uw pad naar een gezonder en actiever leven. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laten we samen werken aan het bereiken van uw doelen en het herwinnen van uw optimale gezondheid!

Marleen Pappot