Thibout Legendre

Thibout Legendre

Coaching

Tel: 0654932925 
www.north90.co 

Coaching gaat om je professionele leven, het is een manier om dit gebied van je leven te bekijken met het doel om je bewustheid te verbreiden. Samen kijken wij naar wat een uitdaging is, wat voor resultaten je van de coaching verwacht en gaan samen daar naar op reis. Door deze reis lopen we op hetzelfde niveau: als coach weet ik niet beter. Ik heb zeker ervaring en kennis te delen, dat doe ik ook graag als het nuttig is. Maar meer dan advies en deskundigheid, wat een coach aanbiedt is een nieuw perspectief over je belevenis, een steunende relatie die je je eigen sterkten laat vinden. Mijn perspectief (net als het voor elke coach is) hangt af van een filosofie, hoe ik denk dat de mens in elkaar zit. Ik werk op basis van 5 fundamentele stellingen: wij zijn bewust wezen, wij zijn redelijk vrij, wij kunnen keuzes maken, wij zijn voor onze keuzes verantwoordelijk en contact met elkaar transformeert ons allebei. Deze methode wordt Gestalt genoemd en wordt voor coaching, counseling en therapie gebruikt.

Mijn aanpak gaat daarom niet over wie je bent. Je wordt niet tegen een model van een ‘gezond mensen’ geëvalueerd voor mij om tot een diagnose te komen. Ik richt mij op de cyclus van je contact met anderen en de wereld om je heen waar te nemen. Samen zien we waar en in welke manier deze contact cyclus verkeerd gaat of ontbreekt in fluiditeït. We vinden samen creatieve afstemmingen die je leven duurzaam kunnen transformeren.

Met Living-Fit komt je lichamelijk welzijn ook sterk in beeld. Spanning of stress in je werk, teveel reizen, onvoldoende rust of intimiderende verwachtingen van je organisaties, er zijn talloze factoren die een sterke impact op je geest en lichaam hebben. Als je het wilt ga ik graag, in samenwerking met andere leden van het team, bij Living-fit je helpen om je beter te ondersteunen

Thibaut Legendre